Elämää lapsiperheessä ja mietteitä lastenvaatteista.maanantai 28. helmikuuta 2011

Uusi blogi


Uusi blogi meidän perheestä – lapsekasta elämääTämä blogi tulee sisältämään kahden tyttö lapsen siivittämän perheen elämää, arkea ja juhlaa – rakkaudesta lastenvaatteisiin.
Isoimpana aiheena tulevat olemaan lastenvaatteet ja minun eli äidin pohdinnat lastenvaatteista juuri meidän perheen kannalta.

Molemmat tytöt ovat vielä alle kouluikäisiä päiväkotilaisia. Vanhempi tyttö on nautiskeleva, rauhallinen pohdiskelija. Hänen vaatteet eivät saa puristaa tai kiristää ja ulkonäöllä ei ole niin väliä. Hän rajaa vaateet harvoihin mielittyihin ja saattaa salaa käydä pyykkikorista noukkimassa lempipaitansa vielä päälle.

Nuorempi taas on viimeisen päälle prinsessa. Hän taas ei päällensä hyväksy housuja, elleivät ne satu olemaan ”timantti” taskulliset pillifarkut – ei haittaa jos vähän kiristää tai puristaa, pääasia että näyttää hyvältä. Vauhdikasta tyttöä ei tiukat farkut tai röyhelömekko hidasta.

Vaatteita meille ostetaan niin kaupasta, kotikutsuilta, verkkokaupoista, kuin kirpputoreilta. Lastenvaatteet saattavat olla niin kalliita merkkivaatteita, kuin edullisia halvempia merkkejä.

Unohtamatta alennusmyyntejä – esimerkiksi nyt kannattaa miettiä jo ensi talvea, vaikka kuinka tässä kovien pakkasten kohmettamana toivoisikin jo kevään ja kesän koittavan. Tässä pari loistavaa esimerkkiä jotka voisi jemmata jo ensi talven varalle vai onko käynyt niin että lapsi on kasvaa hurauttanut syksystä niin, että nilkat vilkkuvat ja pahimmillaan saattaa tätä lunta riittää vielä kaksi kuukautta.

Itse voisin ottaa meille ensi talvea odottamaan vaikka nämä:
4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mielenkiinnolla seurailen vaate pohdintojasi. Itselläni kun on kotona myös rämäpää prinsessa :)

Onaha kirjoitti...

Mä ihailin tota Reimatecin sydäntoppatakkia jossain verkkokaupassa. Ihana! Meidän tytölle alkaa tosin (täyttää 10v) olla sillä rajoilla, onko jo pian turhankin lapsekas, mutta tänä talvena olisi ainakin vielä ollut mieleen. Päiväkoti-ikäisille ja pienille koululaisille tosi nätti :)

Lapsekasta Elämää kirjoitti...

Täytyy käydä ensi töikseen muuttamassa kommentointi asetuksia, jotta saan hyväksyttävästä kommentista sähköpostiin viestin!

Hanna - meillä yhdistyy rämäpää rinsessa ; )

Onaha - Nyt sais alennuksesta tuon takin ; ) Meillä on joka talvi jotain reimaa. Pitää koittaa pitää tytöt pikkasina rinsessoina mahdollisimman pitkään.

Anonyymi kirjoitti...

ihana takki! T:Anne