Elämää lapsiperheessä ja mietteitä lastenvaatteista.maanantai 11. huhtikuuta 2011

Arvonnan voittaja ja kaappiin kurkkaus

Arvonta on suoritettu


Anton & Ninan lahjoittaman välikausipuvun on voittanut yli 200 arvan joukosta

Jaapa

Onnea!

Lähetä sähköpostiimme lapsekaselama@gmail.com
yhteystietosi, puvun malli, väri ja koko, niin toimitamme palkinnon sinulle juuri sopivasti, kun talvipuvut saa vaihtaa keveämpiin asusteisiin.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten päivän toiseen aiheeseen:

Olisiko joskus mukava päästä kurkistamaan kaverin kaappiin? Nyt pääsette kurkistamaan meidän neitien vaatekaappiin. Minä rakastan organisointia ja järjestelyä. Niinpä yritän saada kaappien sisällöt aina toimivammaksi.


Välillä kaappi on järjestetty väreittäin kuten esim. pastellit, tummat, maanläheiset, kirkkaat jne. Välillä taas tyyleittäin esim. tunikat, aluspaidat, kuviolliset, raidalliset jne.
Tietysti järjestyksen pitoa hankaloittaa kaksi ahkerasti vaatteita vaihtavaa neitosta. Kaapista käydään vaihtamassa lukuisia paitoja samana päivänä ja yleensä se mieluisin on juuri pinon alimmainen.


Roolivaatteet ja kotimekot laitettu sängynaluslaatikoihin, joista tytöt voivat itse käydä etsimässä leikkiin sopivaa asustusta, ilman että tarvitse kiipeillä kaapissa.
Kaapit ovat sisällöltään tällaiset peruskaapit hyllytasoilla ja henkarikaapilla. Järjestystä olen tuonut laatikoilla ja korijärjestelmillä.


Laatikoihin ja koreihin on helppo laittaa lasten ulottuville pikkarit ja sukat, sekä yökkärit ja sukkahousut.
Harvemmin pidettävät housut löytyvät myös täältä.
Vetokoreissa löytyy useammassa pinossa paitoja. Koreihin on kätevä rullata myös housut. Koreista löytyy aluspaitaa, päällyspaitaa, legginssiä, collegepaitoja/-housuja, mekkoa, hametta, sekä villapaitaa ja huppareita.
Yhteen koriin mahtuu paitoja neljään pinoon ja takimmaiseenkin pinoon pääse helposti käsiksi.Hameet, mekot ja liivihameet löytyvät täältä. Kesämekot odottavat kesän helteitä ja toki ne löytyvät täältä talvellakin rimpsutteluun.Henkareihin taas pääsee pitkät juhlamekot. Toisella puolella on neuletakkia, neulemekkoa, hienompaa tunikaa ja paitaa.


Täällä kaapissa odottavat viime kesän alennusmyynneistä ostetut kesähepeneet tulevaa kesää.

5 kommenttia:

JaaPa kirjoitti...

Wau! aivan mahtava tuuri mulla. Kiitos!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvässä järjestyksessä on kaapit :)
Pysyispä omatkin vaatteet noin nätisti.
Onnea arvonnan voittajalle myöskin!

-Minjuska-

Pipsa kirjoitti...

Onnea voittajalle! onpa likoillanne siistit kaapit! Meillä ei no - kovin siistit. Tuo video oli aivan ihana, tuli kyllä hyvälle mielelle, kiitos :)

Lapsekasta Elämää kirjoitti...

JaaPa - tarvittiin kyllä hyvää tuuria, kun arpasi noiden yli 200 joukosta nousi ; )

Minjuska - enkä jaksanut yhtään face liftata, kun ihan järkky flunssa päällä - ois voinu vähän pinoja suoria, mutta nämä on nyt ihan todelliset kuvat.

Pipsa - Ajattelinkin, että pientä piristystä tänne filmin pätkän muodossa.

JaaPa kirjoitti...

Kiitos onnittelijoille.
Puku saapui jo tänään, 140cm oli meidän neidille just sopiva. Menee just nyt, mutta pääasia vielä mahtui, koska tarve onkin nyt. Kauhean reilu 140cm tuo ei siis ollut (laps on noin 138cm ja käyttää 134-146cm vaatteita).

Kiitos siis vielä kerran! Aivan mahtava juttu edelleenkin :)