Elämää lapsiperheessä ja mietteitä lastenvaatteista.maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kevät tulee


Nyt kun olen päässyt vauhtiin välikausivaatteiden osalta ja aiheen ollessa juuri kuuman, niin jatketaan vielä yhden postauksen verran. Meilläkin päästiin viikonloppuna korkkaamaan välikausivaatteet oikein kunnolla - jippii kyllä se kevät sieltä vihdoin tulee!Testasimme tyttöjen kanssa viime vuotisia välikausiasuja, jotka ovat olleet yhdet meidän suosikeistamme Ticketin plain rainit. Ne ovat todella monikäyttöiset. Alkukeväästä menee vähän kylmemmälläkin ilmalla villahaalarin tai fleecepuvun kanssa.

Tosi märällä ilmalla olemme käyttäneet takkia kurahousujen kanssa. Meillä pidetään kuravaatteita vedenpitävyydestä huolimatta. Kurahousut on vaan niin helppo huuhtoa mudasta ja moskasta niillä pahimmilla keleillä. Tästä tulikin mieleeni, että huomasin Freetecillä olevan älyttömän hienot sadeasut. Jos meidän viimevuotiset eivät mahdu, niin nämä lähtee takuulla meille!


Meidän tytöt inhoavat tumppuja kurakintaiden alla. Siksipä onkin loistokeksintö reiman vuorelliset kurakintaat. Ihana, että niille ankeille ilmoille valmistetaan näin herkullisia kurakintaita, jotakin piristystä vesikeleille. Meidän synkkä asustus kyllä tarvitsisikin sitä piristystä näistä.Kuivalla ja lämpimällä ilmalla olen yhdistänyt Ticketin housut fleecetakin kanssa. Näin ei tule niin kuuma, mutta jalat on suojattu esim. hiekkalaatikolla. Meillä on mennyt ainakin parit gollegehousut pilalle, kun niillä on kontattu kosteassa hiekassa. Kun hiekka, tai muta hiertyy kankaan kuitujen sekaan, niin se on todella vaikea saada puhtaaksi. Ulkoiluhousut ovat kuitenkin erityyppistä kangasta. Plain rainit eivät ole liian kuumatkaan n.+15 asteen säällä.Eri yhdistelmiä eri sääolosuhteille on meillä suosittu näin:
Kylmällä – fleecepuku + Ticketin plain rain, tai normaalilla kevät säällä pelkkä plain rain.
On muuten tänä vuonna Ticketillä melko herkulliset kuosit.


märällä – plain rain-takki + kurahousut + kurakinttaat


lämpimällä – plain rain-housut + fleecetakki

Arvontaan voi osallistua vielä viikon verran.

1 kommentti:

-Anni- kirjoitti...

Meillkin on yhdistety plain rainin huosuja fleecen kanssa juurikin tuollaiseen keliin, ihan paras setti :)