Elämää lapsiperheessä ja mietteitä lastenvaatteista.torstai 26. toukokuuta 2011

Benetton


Pahoittelen, että tämän viikon postaus tulee poikkeuksellisesti vasta torstaina, eikä maanantaina.
Tyttöjen syntymäpäivien johdosta en ehtinyt nuhaa sairastamaan, niin sehän ärtyikin poskiontelotulehdukseksi.Mutta asiaan, eli perheemme naisten lempipaitoihinKuten kuvasta näkyy, meille on kertynyt jokunen Benettonin peruspaita. Eikä tässä ole kaikki, koska osa on päällä ja pyykissä. Niin tytöt, kuin äitikin tykkää näistä.Yllättävää kyllä, tytötkin tosiaan pitävät näistä tosi paljon, vaikka näissä ei olekaan mitään printtejä. Äiti tykkää, koska hintalaatu-suhde hyvä, ovat helppoja yhdistellä, sekä löytyy paljon kivoja värejä.T-paidat ovat perusmallisia ja menevät talvella myös aluspaitana. Joskus on laitettu alle pitkähihainen ja t-paita päälle.Pitkähihaiset ovat oivia ja helppoja päiväkotipaitoja. Niitä myös pidetty muiden yksiväristen ollessa pyykissä myös liivihameen, tai muun vastaavan alla aluspaitana.
Samat paidat menevät niin tytölle, kuin pojalle, tosin ehkä kimalleprintti ei taida pojalle sopia.
Kimalleprintin sai muuten nuorempi tyttö ihan pienenä, alle vuoden ikäisenä jotenkin rapattua irti. Joten taaperolle en sitä kimalleprinttiä suosittele, mutta noita toisia printtejä en usko saavan irti mitenkään.
Kesäksi on jo hankittu parit uudet Benettonin T-paidat -> Tämän kesän väreistämme taidankin kirjoittaa ensi maanantaina.

Täältä saa nyt myös Benettonin paidat -20%
3 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihania paitoja ja mitkä värit!
Olen ostanut pienelle lapsenlapsellemme näitä paitoja, itse pidän Espritistä ;D
Mukavaa viikonloppua!
-päivi-

Onaha kirjoitti...

On ihania! Benettonin paidat on todella hyviä hinta-laatusuhteiltaan ja vielä jälleenmyyntiarvoiltaankin!

Meillä tosin noissa, joissa on tuo kimalteleva kaunotyylinen painatus edessä, on ollut se ongelma, että se painatus on jossain vaiheessa irronnut. Johtunee tosin ehkä siitä, että mä pistän kaikki trikoovaatteet aina kuivausrumpuun... Noi muut printitkin on säilyneet hyvin :)

Amalia kirjoitti...

Päivi - juuri ne ihanat värit on parasta

Onaha - ho ho, meillä on lähtenyt vain siitä yhdestä, josta nuorin rappasin sen irti.